085 – 06 03 501 info@evolvers.nl

Advisering

 

Agile werken en adoptie

Agile werken kan effectief worden ingezet door het te combineren met andere methodieken zoals PRINCE2 of Lean, en af te stemmen op portfolio- en programmamanagement. Dit zorgt voor flexibiliteit en iteratieve voortgang, terwijl strategische doelen behouden blijven. Een geïntegreerde aanpak ondersteunt de Agile teams en waarborgt dat projecten zowel wendbaar als doelgericht zijn, passend binnen de bredere organisatiedoelen.

Procesoptimalisatie

Door middel van de lean methodiek helpen we je om verspilling te verminderen en de waarde voor jouw organisatie te maximaliseren. We werken nauw met jouw teams samen om inefficiëntie in processen te identificeren en workflows te verbeteren, zodat de productiviteit stijgt. Door lean principes te integreren, creëren we een cultuur van voortdurende verbetering, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Requirementsmanagement

 Pakketselectie en vervanging software, en het begeleiden van deze trajecten

Portfolio- en programmamanagement

Portfoliomanagement en programmamanagement zijn essentiële onderdelen van een effectieve bedrijfsvoering. Bij portfoliomanagement draait het om het optimaal inzetten van projecten en initiatieven binnen een organisatie, waarbij een sterke koppeling met de bedrijfsstrategie wordt gelegd. Dit wordt gerealiseerd door het opstellen van duidelijke roadmaps, waarin de afhankelijkheden tussen verschillende initiatieven inzichtelijk worden gemaakt en beheerd. Een goede aanpak zorgt ervoor dat resources op de juiste manier worden verdeeld, waardoor strategische doelen efficiënter worden bereikt. Stakeholdermanagement speelt hierin een cruciale rol, aangezien het succes van een portfolio of programma sterk afhankelijk is van de betrokkenheid en ondersteuning van de juiste belanghebbenden.

(Data) compliancy en governance

Het waarborgen van databeveiliging en -integriteit is essentieel. Wij helpen organisaties te voldoen aan wettelijke verplichtingen en internationale normen zoals bijvoorbeeld GDPR en andere regelgevingen zoals CDD en Solvency II. Door een robuust governancekader op te zetten, zorgen bedrijven ervoor dat data correct en veilig wordt beheerd, risico’s worden geminimaliseerd, en transparantie wordt vergroot. Kies voor een sterke basis op het gebied van data governance en compliancy en laat ons je helpen.

Laten we beginnen
en maak een afspraak

Bij Evolvers verbinden we technologie met mensen. Wij geloven dat succes voortkomt uit het begrijpen van uw organisatie. Daarom bieden we oplossingen en een partnerschap dat uw team versterkt en processen optimaliseert. Onze experts helpen je bij digitale transformatie. Laten we samen de toekomst verkennen en een strategie ontwikkelen die aansluit bij jouw ambities.

Toestemming verwerking gegevens